Kundaliniyoga

Medvetenhetens Yoga

Kundaliniyoga är en metod och kunskap för att du på ett enkelt sätt ska kunna stärka upp ditt nervsystem, bibehålla fysisk rörlighet och flexibilitet i både kropp och sinne. Rörelserna i ett kundaliniyogapass stimulerar cirkulationen i din kropp och löser upp stelhet och stagnationer i hela systemet.

Kundaliniyogan hjälper dig att träna upp förmågan att känna och uppleva vad som händer i din kropp och i ditt sinne. Att kontinuerligt göra kundaliniyoga hjälper din kropp och ditt psyke att hålla sig smidigt. 

Det i sin tur gör att du får verktyg för att minimera stresspåverkan, utmattning och värk i kroppen och även motverka för tidigt åldrande.

Ett pass innehåller både kroppsrörelser, andningsmedvetenhet, meditation och användandet av rösten. I sin helhet får du lära dig enkla metoder för att nå in till din sanna kraft och potential på ett mjukt och kärleksfullt sätt, oavsett ålder, tidigare erfarenhet eller fysik.

Att lära sig hantera och förhålla sig till tillstånd i kropp och sinne med hjälp av andningstekniker, fysisk rörlighet och rösten, har du med dig som en enkel och kraftfullt kunskap i livet för att på egen hand kunna stärka ditt immunförsvar, balansera det hormonella, stärka ditt nervsystem och bibehålla cirkulation i kroppen samt medvetandegöra hur dina medvetna och omedvetna val påverkar din kropp och ditt psyke.

Yogi Bhajan tog med sig den här kunskapen från Indien till väst i slutet av 60-talet med syfte att ge oss västerlänningar enkla, men kraftfulla tekniker för att klara av dagens tempo och krav i livet under 2000-talet.

”Kundalini Yoga is the science to unite the finite with Infinity, and it’s the art to experience Infinity in the finite.” 
Yogi Bhajan

Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan® is called the Yoga of Awareness. It is a dynamic, powerful tool that is designed to give you an experience of your true self.

För ingående info om Kundalinyoga enligt Yogi Bhajan: 

https://www.3ho.org

Sat Nam!

Kontakt: mtannestahl@gmail.com

0707-15 21 67