Kundaliniyoga

Medvetenhetens Yoga

Kundaliniyoga är en metod och kunskap för att du på ett enkelt sätt ska kunna stärka upp ditt nervsystem, bibehålla fysisk rörlighet och flexibilitet i både kropp och sinne. Rörelserna i ett kundaliniyogapass stimulerar cirkulationen i din kropp och löser upp stelhet och stagnationer i hela systemet.

Kundaliniyogan hjälper dig att träna upp förmågan att känna och uppleva vad som händer i din kropp och i ditt sinne. Att kontinuerligt göra kundaliniyoga hjälper din kropp och ditt psyke att hålla sig smidigt. 

Det i sin tur gör att du får verktyg för att minimera stresspåverkan, utmattning och värk i kroppen och även motverka för tidigt åldrande.

Ett pass innehåller både kroppsrörelser, andningsmedvetenhet, meditation och användandet av rösten. I sin helhet får du lära dig enkla metoder för att nå in till din sanna kraft och potential på ett mjukt och kärleksfullt sätt, oavsett ålder, tidigare erfarenhet eller fysik.

Att lära sig hantera och förhålla sig till tillstånd i kropp och sinne med hjälp av andningstekniker, fysisk rörlighet och rösten, har du med dig som en enkel och kraftfullt kunskap i livet för att på egen hand kunna stärka ditt immunförsvar, balansera det hormonella, stärka ditt nervsystem och bibehålla cirkulation i kroppen samt medvetandegöra hur dina medvetna och omedvetna val påverkar din kropp och ditt psyke.


Kontakt: mtannestahl@gmail.com

0707-15 21 67